تنهایی در میانسالی و تاثیر جنسیت بر آن
۱۳۹۸/۱۱/۱۳
افراد موفق
افراد موفق وقت خود را با این چیز‌ها تلف نمی‌ کنند
۱۳۹۸/۱۱/۲۳

تنهایی در میانسالی و تاثیر جنسیت بر آن

تنهایی در میانسالی

آیا جنسیت بر تجربه تنهایی در میانسالی تأثیر دارد؟

میگنا- تحقیقات جدید به بررسی تنهایی در میانسالی و #سالمندی پرداخته است و نشان می‌دهد که تنهایی با بالا رفتن سن، افزایش می‌یابد. زندگی انسان با #روابط اجتماعی گسترده آغاز می‌شود، اما با گذشت زمان، #دوستی‌ها کمتر شده، افراد درگیر زندگی خود می‌شوند و دوستان و آشنایان کمتری پیدا می‌کنند.

محققان اظهار کردند: مسیر تنهایی در میانسالی و سالمندی به جنسیت فرد بستگی دارد، #مردان معمولا در دوران میانسالی و زنان در پیری این احساس را بیشتر تجربه می‌کنند.

محقق ارشد این تحقیق تیلمان وون سوست از دانشگاه اسلو نروژ و همکاران وی، اظهار کردند: تنهایی معمولا واکنشی به تناقض بین کمیت و کیفیت مطلوب زندگی اجتماعی و روابط واقعی اجتماعی است.

تنهایی در میانسالی

احساس تنهایی در میانسالی از چه سنی آغاز می شود ؟

محققان افزودند: تفاوت جنسیتی در روند تنهایی افراد در سنین مختلف مشاهده می‌شود، زنان از ۴۰ تا ۸۰ سالگی با افزایش مداوم تنهایی روبروهستند و این در حالی است که تنهایی مردان از منحنی یو شکل(U) پیروی می‌کند که بیشترین تنهایی در سن ۴۰ و ۸۰ سالگی است و بین این سنین، کمتر است.

در این مطالعه، بیش از ۵۰۰۰ بزرگسال نروژی مورد سنجش قرار گرفتند و پاسخ سؤوالات آنان درباره نگرش و انتظارات نسبت به #پیری بررسی شد. این مطالعه در دو سال ۲۰۰۲ و ۲۰۰۷ انجام شد.

محققان گفتند: “شرایط اجتماعی و محیطی در ایجاد تنهایی در مراحل بعدی زندگی نقش دارد. ناتوانی و نداشتن همسر با میزان بالاتر از تنهایی همراه است.”

علاوه بر این، افردای که ویژگی‌های شخصیتی مانند ثبات عاطفی و برون‌گرایی دارند، از #تنهایی کمتری در دوران پیری رنج می‌برند……

کلمات کلیدی این نوشته:

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *