سبک زندگی – افراد در سال جدید بر روی ظرفیت ها و پتانسیل های خود تمرکز کنند

اقتصاد رفتاری
اقتصاد رفتاری – تاثیر مولفه‌های روانشناختی در زندگی
۱۳۹۶/۱۲/۲۴
فضای مجازی
فضای مجازی – چرا معتاد فضای مجازی می‌شویم؟
۱۳۹۷/۰۱/۰۵

سبک زندگی – افراد در سال جدید بر روی ظرفیت ها و پتانسیل های خود تمرکز کنند

سبک زندگی
یک روانشناس بالینی معتقد است ، برای موفقیت در سال جدید ، افراد هدف گذاری خود را بجای تغییر سطح زتدگی باید در راستای تغییر سبک زندگی قرار دهند .
به گزارش ایسکانیوز، عبدالله مروارید روانشناس بالینی و مشاور کارآفرینی با بیان این مطلب اظهار داشت: در ایام نوروز بسیاری درصدد برنامه ریزی برای زندگی خود در سال جدید هستند به طوری که اغلب هدف گذاری ها در چارچوب تغییر سطحی است و میان آنها شباهت های زیادی نظیر خرید منزل، اتومبیل، حساب بانکی، رشد شغلی و غیره دارد که البته در پایان سال بسیاری از این اهداف به نتیجه نمی رسد.

وی تصریح کرد: سطح زندگی براساس سبک زندگی تغییر می کند و تا زمانی که الگوی ارزشی و مدل ذهنی افراد تغییر نکند نمی توان انتظار موفقیت داشت، کسانی که برنامه یک هفته اخیر آنها شبیه یک سال گذشته است در گام اول باید عادت های روزمره خود را تغییر و مهارت های خود را ارتقاء ببخشند وگرنه نوشتن آرزوهای بزرگ روی کاغذ نمی تواند ضامن رسیدن به آنها باشد.

این روانشناس در رابطه با سبک زندگی اینگونه ادامه داد:

میزان مهارت های فردی باعث استحکام جایگاه شغلی و موجب تمایز در میان سایر رقیبان خواهد شد به همین دلیل آموزش مهارت های مرتبط، افزایش میزان مطالعه، ورزش روزانه، حذف عادت های نامناسب و استفاده صحیح از فضای مجازی و دور شدن از بحث های بی اهمیت می تواند به شکل فزاینده ای مدل ذهنی افراد را تغییر دهد.

وی با بیان اینکه هدف گذاری های بلند مدت فقط برای انجام ندادن طراحی می شود! افزود:

اگر برنامه ای وجود دارد زمان انجام آن همان روز است و به سرعت باید شکل اجرایی به خود بگیرد درحالی که برخی زمان رسیدن به آرزوهای خود را برای چند ماه و حتی چند سال آینده قرار می دهند تا به نوعی تلاش نکنند و زحمت طی کردن مسیر را به تعویق بیندازند در حالی که اگر هدفی گذاشته می شود اجرای آن باید از همان روز آغاز شود.

وی گفت: پیش از هدف گذاری برای سال جدید افراد باید بر روی ظرفیت ها و پتانسیل های خود تمرکز کنند و براساس توانمندی های فردی اقدام به برنامه ریزی کند، چرا که هدف ها باید مبتنی بر واقعیت باشد نه آرزو. به همین دلیل همواره تاکید می شود که افراد صادقانه خود را بررسی کنند و عادت های خود را بشناسند و به اندازه ای که می توانند خود را تغییر دهند هدف گذاری کنند.

مروارید افزود: نتیجه و ماحصل کار کردن تنها به خاطر کسب درآمد نیست بلکه افرادی موفق هستند که کار را نوعی زندگی می دانند و برای پیشرفت در آن، همواره درحال مطالعه و آموزش مهارت های جدید هستند، درواقع افراری به آرزوهای بزرگ خود میرسند که کار را زندگی می کنند و از آن لذت می برند.

عبدالله مروارید
عبدالله مروارید
-کارشناس و کارشناس ارشد روانشناسي باليني -عضو انجمن روانشناسي ايران -عضو انجمن علمي روانشناسي باليني ايران -عضو سازمان نظام روانشناسي و مشاوره کشور -مدرس اسطوره و استعاره در رواندرماني -دريافت نشان ملي چهره هاي ماندگار در سال 1396 -دريافت تنديس چهره هاي ماندگار در سال 1396 -بيش از16 سال سابقه مشاوره و رواندرمانگري ازدواج، اضطراب،افسردگي،زوج درماني و سکس تراپي -برگزاري دو سمينار بزرگ در سال 1395در هتل پرديسان مشهد به نامهاي:1- زن،مرد،ارتباط2-يافتن زندگي نزيسته،ساختن زندگي برازنده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *